Omnes Audio

Omnes Audio ontwikkelt luidsprekers en electronica voor Car HiFi, Multimedia en Home Stereo Systems die ontworpen zijn volgens het principe van de Acoustic Guidance.

Hieronder een kleine greep uit het leveringsprogramma van de luidsprekers van Omnes Audio. Voor info over de andere modellen kunt U contact met ons opnemen.BB 2.01

Een 2” tweeter / mini breedbander bruikbaar zowel thuis als in de auto. Inzetbaar vanaf 400Hz. Zeer lage vervorming (<0.1%)
Voor installatie in de auto zijn aluminium ringen of een aluminium behuizing leverbaar.

Met de BB2.01 is Björn Tänzer EMMA Europees kampioen 2005 geworden in de rookie klasse.

Ook leverbaar met vierkante voorplaat: BB 2.02

Prijs: €37,=

 

BB 32.01

Een ovale 2*3” breedbander, neodium magneet, aluminium phase plug.

Prijs: €32,=

 

BB 3.01

Een 3” breedbander met PP membraan, neodium magneet, aluminium phase plug. Erg lage vervorming. Inzetbaar in mini sateliet of PC speaker, of in meerwegsystemen als hoge/middentoner. een tweeter wordt niet gemist met deze breedbander!
Voor installatie in de auto is een aluminium ring leverbaar.

Download datasheet.

Prijs: €37,=

 

L 8

Een 8” breedbander in de stijl van de 50-er en 60 er jaren, maar dan wel met de technologie van vandaag. Kenmerkend is o.a. het hoge rendement van 96 dB dat over het hele bereik van 90 Hz tot 15 kHz beschikbaar is. De weergave is zonder kleuring waardoor de L8 zonder correctie netwerk kan worden toegepast.

Prijs € 79,50 (tijdelijk niet leverbaar)

T25Ti

Een tweeter met titanium dome, Neodynium magneet met koellichaam. Door de zeer compacte bouw uitermate geschikt voor toepassing ín een dä Appolito luidspreker.

Download datasheet.

Prijs € 28,=

MW 5W, MW 6W, MW 8W

De nieuwe serie GERMAN ENGINEERING midwoofers van Omnes Audio. Witte papieren membraan, inverse stofkap, geoptimaliseerde kunststof korf, , beluchtte poolkern en spider, vergulde aansluitingen.

Ontwikkeld door BPA, deze chassis kenmerken zich door een breed bruikbaar frequentiebereik, goede efficiëntie, lage THD.

Datasheet MW 5W MW 6W MW 8W

Prijs: MW 5W: €29.50
MW 6W: €39.50
MW 8W: €49.50